С всеки следващ момент от живота ни се дава възможност активно

...
С всеки следващ момент от живота ни се дава възможност активно
Коментари Харесай

Направете тези малки промени в живота си и те тотално ще го преобърнат!

С всеки идващ миг от живота ни се дава опция интензивно да създадем света, кариерата и персоналното светоусещане, които желаем - минута по минута, ден по ден, написа manager.bg. 
Колкото и да е безредно всичко в близост, все от някъде би трябвало да стартираме - с дребни стъпки. Елейна Джиоландо предлага в материал, оповестен от Business Insider, 12 постижими и изпитано ефикасни стъпки, с цел да го сторим, " да приглушим шумовете в мозъка " и да се почувстваме по-целенасочени, по-състрадателни, по-близки с другите и по-добри.

Предложените стъпки са следните:

Създайте табиет да пристигате малко по-рано за събитията, на които ще присъствате. Присъствието в тези 15-20 по-ранни минути от уречения час може да ви бъде извънредно потребно, в него може да се случат доста и хубави неща, да наберете преднина. Животът може да се движи доста по-бавно, в случай че позволите на времето (чието ръководство е във вашия контрол) той да го прави.

Не се опитвайте да се съпротивлявате против тълпите и трафика. Просто пуснете другия човек на тротоара или колите пред вас, които толкоз бързат, да минат. Животът е полесражение, единствено в случай че вие съдействате той да бъде подобен. Намалете напрежението. Мислете за дейностите да пуснете другите пред вас като за положителни каузи, които сте създали. Опитвайте да вършиме това ден след ден.

Правете други дребни добрини, усмихвайте се на непознати в метро и други типове публичен превоз. Изненадайте майка си с нещо хубаво. Много задгранични създатели натъртват на правенето на дребни добрини за непознати, като фактор за основаването на персонално благополучие, само че е даже по-ценно и значимо е да вършим такива за най-близките си, които постоянно сме приели за даденост.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР